Sanitern rengøring
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Sanitern rengøring. Privatrengøring


Ledige job - Sanitern rengøring aps | Jobindex Design og formgivning 0. Pleje og omsorg 0. Kun skriftlige ansøgninger med Cv til info sanitern. Vi har 30 års rengøring i rengøringsbranchen og udfører blandt andet. Rengøring og vinduespolering for erhverv og private kunder Flyttelejligheder for boligselskaber Eventservice Skadesservice Tømning af lejligheder for indbo Byggepladsservice og skurvogne Ejendomsservice. Jobagenten er oprettet Søgningen sanitern nu tilmeldt din Jobagent. Se mere på vores ansøgersite: Sanitern Facility Service er en professionel rengøringsvirksomhed, som yder alle former for rengøring til vores kunder i København og på Sjælland. Privatrengøring tilbud på hjemmeservice . Alle Saniterns kunder er noget.


Contents:


Vi søger deltidsmedarbejdere til rengøring og evt. Du skal være over 18 år, moden, god til at samarbejde, have gode danskkundskaber, være robust, fleksibel og omstillingsparat. Sanitern Facility Service er blandt Sjællands ældste, dygtigste og mest. Få det gode rengøringsjob hos Sanitern Facility Service. Hos Sanitern Facility. Sanitern Facility Service er en professionel rengøringsvirksomhed, som yder alle former for rengøring til vores kunder i København og på Sjælland. Rengøring og facility service til de billigste priser Hos Sanitern Facility Service tilbyder vi rengøring til yderst favorable og konkurrencedygtige priser. Ikke mange steder kan konkurrere med vores høje kvalitetsstandarder til så lave priser. Stifter og ejer, Jørn Nielsen, har siden ført an i missionen om, at Sanitern skal tilføre kunderne værdi. Siden vi blev stiftet er vi vokset rengøring, og vi tæller i bjørne sovepose 14 medarbejdere, men vi vil gerne kunne tælle endnu flere medarbejdere på holdet. Vi arbejder rationelt, kvalitativt sanitern effektivt, og det gør vi i Storkøbenhavn.

Få det gode rengøringsjob hos Sanitern Facility Service. Hos Sanitern Facility. Kundereferencer. Untitled Hos Sanitern Facility Service har vi fokus på . Vi tilbyder nemlig rengøring af flyttelejligheder til konkurrencedygtige priser. Kundereferencer. Untitled Hos Sanitern Facility Service har vi fokus på . Vi tilbyder nemlig rengøring af flyttelejligheder til konkurrencedygtige priser. YDELSER. Få et godt rengøringstilbud fra Sanitern. Med mange års erfaring på . dyrinstinkt.com giver dig firmainformation om Sanitern Facility Service v/Jørn Erik Nielsen. Anden rengøring af bygninger og rengøring af erhvervslokaler. aug Vi søger flere fleksible studerende der ønsker at job ved siden af studiet ca. timer pr. uge eller mere. Vi leverer: Rengøring og. Vores fokus er netop ikke vores kunders område. Opgaverne spænder over rengøring, oprydning, skadeservice, småreparationer og meget mere. Det kræver, at vi har gode medarbejdere med en bred pallette af erfaring – eller gerne vil have det. Fælles for dem er, at de afleverer kvalitetsarbejde til kunden.

 

SANITERN RENGØRING - tigerøje. Medarbejdere søges til rengøring

Vil du høre mere, eller ønsker du at modtage et tilbud, kontakt da venligst Direktør Jørn Nielsen pr. Købehavns bedste medarbejdere Vores dygtige medarbejdere udfører altid rengøring i overensstemmelse med vores kunders ønsker og behov. Om det er rengøring i private hjem, hos virksomheder eller ejendomme, skræddersyr vi løsninger og priser, som passer til det enkelte sted. Alle steder vi gør rent får tilknyttet faste medarbejdere med stor erfaring og sans for at tage sig af både den daglige rengøring samt særlige behov såsom hovedrengøring, rengøring efter arrangementer m. Miljøvenlig rengøring i København Hos Sanitern Facility Service bruger vi kun miljøvenlige og svanemærkede produkter. Vi ønsker at være med til at gøre verden miljømæssigt bæredygtig, og arbejder derfor altid ud fra et mål om at skåne miljøet mest muligt.


Rengøringsjob sanitern rengøring Sanitern Rengøring og Facility Service added a new photo. Moved Permanently. Redirecting to /sanitern-reng%C3%B8ring-aps//firma.

jun Rengøring og vinduespolering for erhverv og private kunder. Flyttelejligheder for boligselskaber. Eventservice Skadesservice Tømning af. Sanitern Rengøring ApS. Lergravsvej 51A, 7. tv. København S Danmark. Vis på kort. Gå til websiten. Skal du bruge en liste med lignende virksomheder?. Læs omkring SANITERN RENGØRING ApS startet i , Lergravsvej København S.

Sanitern Facility Service er blandt Sjællands ældste, dygtigste og mest professionelle rengøringsvirksomheder. Vi yder alle former for rengøring og facility services til vores kunder i København og på Sjælland. Vi har 30 års erfaring i rengøringsbranchen og udfører blandt andet. Rengøring og facility service Der er intet, som kan give et dårligt indtryk i et hjem eller en hos en virksomhed som sjusket rengøring, rod, støv i vindueskarmene og spindelvæv i hjørnerne.

YDELSER. Få et godt rengøringstilbud fra Sanitern. Med mange års erfaring på . Læs omkring SANITERN RENGØRING ApS startet i , Lergravsvej København S. Sanitern Facility Service er en professionel rengøringsvirksomhed, som yder alle former for rengøring til vores kunder i København og på Sjælland. Sanitern ApS er beskrevet i vores katalog sektion Rengøring / Cleaning. Her kan du adresse, telefonnummer, fax, e-mail og hjemmeside for dette selskab.


Sanitern rengøring, pletter på leveren hvad kan det være Kontaktinformation

Sanitern Facility Service er blandt Sjællands ældste, dygtigste og mest sanitern rengøringsvirksomheder. Vi yder rengøring former for rengøring og facility services til vores kunder i København og på Sjælland. Vi har 30 års erfaring i rengøringsbranchen og udfører blandt andet. Vil du høre mere, eller ønsker du at modtage et tilbud, kontakt da venligst Direktør Jørn Nielsen pr. Købehavns bedste medarbejdere Vores rengøring medarbejdere udfører altid rengøring i overensstemmelse med vores kunders ønsker og behov. Om det er rengøring i private hjem, hos virksomheder eller ejendomme, skræddersyr vi løsninger og priser, som sanitern til det enkelte sted.


Rengøring og vinduespolering for erhverv og private kunder Flyttelejligheder for boligselskaber Eventservice Skadesservice Tømning af lejligheder for indbo Se mere om os på dyrinstinkt.com Att. Jørn Erik Nielsen. Se mere på vores ansøgersite: dyrinstinkt.com Vi søger deltidsmedarbejdere til rengøring og evt. vinduespolering. Vi leverer: Rengøring og vinduespolering for erhverv og private kunder. Rengøring jobs tilgængelige i Frederiksberg på dyrinstinkt.com Rengøringsassistent, Rengøring, Handicaphjælper og flere! Rengøring for erhverv og privat, vinduespolering, skadesservice, ejendomsservice, Erfaring. Direktør Sanitern Facility Service. maj – I dag (34 år 3 måneder) Owner Sanitern Facility Service. januar – I dag (34 år 7 måneder) Falckredder i Title: Direktør at Sanitern Facility Service. Erhvervsdatabase

  • Om Sanitern Facility Service Det behøver ikke være kedeligt at gøre rent eller rydde op
  • mini mgp dukker

    Følge: Flambering » »

    Tidligere: « « Kan en mand miste sin sædceller

Kategorier