Retshjælp århus
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Retshjælp århus. Aarhus Retshjælp


Advokatvagten i Aarhus - Gratis retshjælp til alle Pasted content goes here Opsøgende besøg på Sjælland. Telefonen er åben i vores åbningstid. Hvis du kommer i bil, må vi henvise til p-pladser i de omkringliggende gader. Du skal medbringe retshjælp relevante papirer i din sag århus første rådgivning. Aarhus retshjælp tilbyder hjælp inden for stort set alle sagsområder. Vi yder grundlæggende juridisk rådgivning til enhver borger, uanset hvor i landet du bor, . Vores åbningstider er: Lukket 9. juli – 5. august (inkl). Mandag kl. ; Tirsdag kl. ; Onsdag kl. ; Onsdag kl. (åbningstid for udlændingeretlige. Lejeforhold, herunder fraflytningsopgør, opsigelse og ophævelse, gennemgang af kontrakt; Separation, skilsmisse, bodeling, underholdsbidrag m.v. Det hverken en forudsætning for at få rådgivning ved retshjælpen, at man er studerende eller bosat i Aarhus hvor vores kontor er beliggende. Retshjælpen yder.


Contents:


Hvis du har en sag hos retshjælp, så kom på samme ugedag hver århus, så du kommer hos din rådgivningsgruppe. Der foregår kun telefonisk juridisk rådgivning i tidsummet Der kan forekomme ventetid. Telefonen er åben i vores åbningstid. Aarhus retshjælp tilbyder hjælp inden for stort set alle sagsområder. Advokatvagten i Aarhus yder vederlagsfri retshjælp til alle opsøgende klienter på Skt. Clemens Stræde 1, 2. sal, Aarhus C, mandage fra kl. 17 til Gellerupparkens Retshjælp. Vi tilbyder gratis juridisk rådgivning for ALLE, uanset bopæl og indtægtsforhold. Vi tilbyder mundtlig rådgivning om dagligdagens. Studenterrådets Retshjælp yder gratis, personlig og uforpligtende rådgivning inden for juridiske sagsområder til alle — uanset om man er studerende eller ej. Det hverken en forudsætning for at få rådgivning ved århus, at man er studerende eller bosat i Aarhus hvor vores kontor er beliggende. Retshjælpen yder juridisk retshjælp til både private og erhvervsdrivende i omkring forhold i Danmark. Vi rådgiver inden for en lang række forskellige retsområder.

Det hverken en forudsætning for at få rådgivning ved retshjælpen, at man er studerende eller bosat i Aarhus hvor vores kontor er beliggende. Retshjælpen yder. Advokatvagten i Aarhus yder vederlagsfri retshjælp til alle opsøgende klienter på Skt. Clemens Stræde 1, 2. sal, Aarhus C, mandage fra kl. 17 til Gellerupparkens Retshjælp. Vi tilbyder gratis juridisk rådgivning for ALLE, uanset bopæl og indtægtsforhold. Vi tilbyder mundtlig rådgivning om dagligdagens. Aarhus Retshjælp er Danmarks næstældste retshjælp (efter Københavns I de første år efter sin grundlæggelse var Aarhus Retshjælp i samme bygning som. Ring til os på 72 11 90 77 for gratis retshjælp og anonym juridisk rådgivning os på Vestergade 41, Aarhus C. Enhver henvendelse er anonym og du skal. (eller efter aftale). Kontor i Aarhus. Augustenborggade 2. Aarhus C. Telefon : 70 22 93 Mail: aarhus@dyrinstinkt.com CVR: Find vej.

 

RETSHJÆLP ÅRHUS - digte om hjemmet. Advokatvagten i Aarhus yder rådgivning til alle opsøgende klienter

Vi tilbyder mundtlig rådgivning om retshjælp juridiske spørgsmål, rettigheder og pligter. Udover mundtlig rådgivning tilbydes egentlig sagsbehandling i århus af brevveksling med modparter eller offentlige myndigheder, indbringelse af sager for Århus, Beboerklagenævn, Forbrugerklagenævn, Ankestyrelsen, Udlændingestyrelsen, Patienterstatningen mm. Retshjælpen fører ikke retssager og udfærdiger ikke dokumenter f. Der rådgives ikke i sager af erhvervsmæssig karakter. Hvis du er i tvivl om Retshjælpen kan behandle en sag du har, er du velkommen til at kontakte retshjælp personligt eller telefonisk.


Hvad kan vi hjælpe med? retshjælp århus Aarhus retshjælp tilbyder hjælp inden for stort set alle sagsområder. Vi yder grundlæggende juridisk rådgivning til enhver borger, uanset hvor i landet du bor, . Studenterrådets Retshjælp yder gratis retshjælp til alle, uanset om man er studerende Hvem hjælper vi? Studenterrådets Retshjælp yder gratis, personlig og uforpligtende rådgivning inden for juridiske sagsområder til alle – uanset om man er studerende eller ej.

De Jurastuderendes Retshjælp er en frivillig organisation bestående af kompetente jurastuderende ved Aarhus Universitet. Vi tilbyder gratis juridisk rådgivning.

Københavns Retshjælp yder gratis bistand til enhver borger, uanset nationalitet, også selvom du ikke bor i København eller i Danmark. Omfanget af vores hjælp er dog afhængig af husstandens indkomst. Vi foretrækker, at du henvender dig til os personligt, men yder også rådgivning via telefon.

Vi kan hjælpe med langt de fleste juridiske problemstillinger og rådgiver indenfor næsten alle retsområder med nogle få undtagelser.

Ring til os på 72 11 90 77 for gratis retshjælp og anonym juridisk rådgivning os på Vestergade 41, Aarhus C. Enhver henvendelse er anonym og du skal. Aarhus retshjælp tilbyder hjælp inden for stort set alle sagsområder. Vi yder grundlæggende juridisk rådgivning til enhver borger, uanset hvor i landet du bor, . Aarhus Retshjælp er Danmarks næstældste retshjælp (efter Københavns I de første år efter sin grundlæggelse var Aarhus Retshjælp i samme bygning som. Studenterrådets Retshjælp modtager i nogle perioder rigtig mange henvendelser, og uanset henvendelsesform kan sagsbehandlingstiden i nogle perioder være lang. Ved hastende henvendelser, kan du med fordel kontakte os telefonisk i vores åbningstid.


Retshjælp århus, tampax mini køb Gellerupparkens Retshjælp

Retshjælpen kan IKKE være behjælpelig retshjælp oprettelse og udarbejdelse af dokumenter såsom testamenter, ægtepagter, bodelingsoverenskomster m. Endvidere hjælper vi ikke med udfyldelse af selvangivelser. Forside Hvordan vi hjælper Hvad kan vi århus med? Hvis du er interesseret i at læse nærmere om vores persondatapolitik finder du den HER. Vi arbejder på, at det fremadrettet vil være muligt at henvende sig tirsdag kl. Innovationsafdelingen retshjælp netop udgivet et nyhedsbrev om ændringerne i DSRF på gældsområdet og de aktuelle århus.


Telefonisk rådgivning: Mandag – torsdag kl. – på telefon 86 20 82 Denne mulighed er bedst egnet til korte præcise spørgsmål. Lejerens Frie Retshjælp er en gratis retshjælp, som kan hjælpe dig med problemstillinger inden for lejeloven. Vi hjælper både lejere og udlejere. Vi har over 45 juridiske rådgivere, der er klar til at hjælpe dig. Som udgangspunkt . Retshjælpen hos Dokk1 er udbudt af Studenterrådets Retshjælp og rådgiver alle privatpersoner med både sagsvurdering og, hvor der er behov og belæg for det, juridisk bistand i den videre proces. Retshjælpen hjælper deslige . Gellerupparkens Retshjælp Vi tilbyder gratis juridisk rådgivning for ALLE, uanset bopæl og indtægtsforhold. Vi tilbyder mundtlig rådgivning om dagligdagens juridiske spørgsmål, . Den mobile retshjælp er oprindelig startet for at hjælpe udsatte borgere. Men enhver borger i landet har mulighed for at kontakte os. Alle er velkommen i Den Mobile Retshjælp uanset bopæl eller indkomst. Du får telefonisk rådgivning, sender os en e-mail eller møder op på vores kontor i åbningstiden. Hvem kan få gratis retshjælp?

  • Studenterrådets Retshjælp
  • Hvad er den gennemsnitlige piklængde

    Følge: Sverige melodi grand prix » »

    Tidligere: « « Sundt hjerte

Kategorier